Stockholm
13°
Klart

Pizzeriaägare kastade pizza på rånare

15 07 2020

I Delaware, Usa försökte en man häromdagen råna en pizzeria. Rånaren var beväpnad med en machette, en bred kniv med långt blad. Detta skrämde dock inte iväg pizzaägaren som istället jagade iväg rånaren med det han hade nära till hands –  pizzor.

Polisen berättar i en intervju hur en rånare, den 10 juli 2020 runt kl 22:30,  ska ha krävt pizzaägaren på pengar och hotat honom med sin machette. Pizzaägaren ska då ha förklarat att han inte hade några pengar och slutligen kastat en pizza på rånaren, som då valde att ta till flykten och körde därifrån i sin bil. Pizzaägaren klarade sig som tur var helskinnad utan skråmor, och detsamma gäller rånaren. Förutom att han blev nedkletad av pizza.

Huraiii!

Your message has been successfully sent. We will contact you shortly